Kúpiť činky – e-shop

Sprievodca výberom činiek


Činky  >  Ako schudnúť bez poskakovania? S činkami!

Ako schudnúť bez poskakovania? S činkami!

Cvičenie s činkami je veľmi účinný spôsob, ako vytvarovať telo v krátkom čase. Praktizované poctivo čo druhý deň, spojené s rýchlou chôdzou alebo jazdou na bicykli a odľahčenou stravou, zaistí až kilogramový úbytok tuku týždenne.

Ženy činky zatiaľ skôr zabúdajú, ale neprávom. Chudnutie ide s nimi totiž oveľa lepšie, pretože posilňovanie zvyšuje svalovú hmotu, a tá spotrebuje viac kalórií. Tiež zrýchľuje metabolizmus, takže aktivovanej telo pracuje ešte mnoho hodín po odcvičení.

K ďalším efektom posilňovanie s činkami patrí obnova hustoty kostí a zníženie rizika infarktu a mŕtvice. Základe mnohých nových výskumov je potrebnú aktivitou aj v pokročilom veku.

Dámy oceňujú na moderných činkách aj praktickú umývateľnosť, peknú farbu či zarovnanú plôšku zabraňujúce odkutálení. Aj tieto detaily sú dôležité, pretože cvičenie má baviť a zlepšovať náladu.

Posilňovanie s činkami je nutné zahájiť štvrťhodinku zahrievacích a naťahovacích cvikov.

Zdieľajte článok



Odporúčame činky






Ďalšie novinky

Činky na predaj? Nakupujte online!

Kde kúpiť najlacnejšie činky? Vyberajte na internete - na e-shopoch kúpite výhodne jednoručky aj činkové sety. Sledujte akcie, hlavne dopravu zadarmo a výpredaje starších modelov.

Aké činky si zaobstarať do domácej posilňovne?

Chcete posilňovať doma? Potom sú činky základnou posilňovaciou pomôckou. Vyberať môžete spomedzi rady variantov - jednoručky, činkové sety, ale aj obojručné činky a väčšie pomôcky. Záleží na vašich možnostiach.

všetky novinky