Kúpiť činky – e-shop

Sprievodca výberom činiek


Činky  >  Činky recenzie, recenzie činiek

Činky - recenzie zákazníkov

Máme pre Vás recenzie činiek od skutočných zákazníkov. Nechajte sa inšpirovať skúsenosťami pravidelných používateľov a kúpte činky v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Činky:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 3 kg

Ako riaditeľ športového krúžku pre deti a mládež som sa rozhodol pre kúpu týchto jednoručiek. Neexistujú žiadne výhrady, čo by som mal. Činky plnia svoju úlohu, dobre sedia v rukách a je radosť s nimi trénovať. Cena za kvalitu je veľmi dobrá, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Kvalitný povrch Dobre sa držia Šírka rukoväte maximálne postačujúca Plnia svoju funkciu dokonale



Recenzia Nakladací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

Najprv som sa bal kvality a prevedenia betonovych ciniek, ale po doruceni som bol velmi milo prekvapeny kvalitou a prevedenim. Vrelo odporucam, hlavne pre ludi v panelakoch, rozhodne menej hlucne pri pokladani na parket, ako ocelove = lepsie medzisusedske vztahy:-).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Velmi prijatelny pomer medzi kvalitou a cenou. Tyce su orig. celokovove.

Zatial som ziadne nezaregistroval, az na detail ze sa srobovacie skrutky obcas uvolnia pocas cvicenia, aj ked su dostatocne silno zatiahnute.



Recenzia Jednoručky v kufríku inSPORTline set 2x 5-10kg

- lebo jednoručky sú v kufríku a sú ocelové. - dajú sa snimi robyť všelijaké cviky - dobre sa mi snimi cvičí - určite by som ich odporúčal každému kdo sa chce poriadne rozcvičiť :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.09.2013)

Sú vynikajúcou pomôckou na rozcvičenie.



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell 3kg

Má pekný dizajn a príjemný povrch - nesmrdia z toho ruky ako pri originálnych kettlebeloch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.04.2014)

Som spokojná, splnilo to moje očakávania. Je to spratné a nezaberá to veľa miesta. Rozhodla som sa aj kvôli výhodnej cene v porovnaní s inými obchodmi.



Recenzia Pogumovaná jednoručná činka inSPORTline 50 kg

produkt som si objednal s tim ,ze som potreboval posilnit svalstvo.Cvicim uz 2 tyzdne a je to super .Odporucil by som to ludom,ktorym na sebe zalezi a nie su lenivi.Co sa tyka obchodu a komunikacie super .Dostala ma doprava .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2016)

idealne cvicenie,super



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell Dark 10 kg

solidny kettlebell vrelo odporucam tym co nechcu zbytocne vyhadzovat peniaze za drahe kovove kettlebelly.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.11.2017)

dobre spracovanie kvalitny kettlebell aj napriek tomu ze sa jedna o cementom plneny produkt pre zaciatocnika vyhovuje

uz mi je lahky musim objednat tažšieho brata:-)



Recenzia Jednoručky v kufríku inSPORTline set 2x 5-10kg

kufrikova sada jednorucnych ciniek mi bola dorucena zvonku neposkodena, ale vo vnutri bol kufrik zniceny a nepouzitelny.

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

- upevnovacie matice sa ku podivu pri cviceni nepovoluju

- kufrikovy obal je nepouzitelny



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell 2kg

Má pekný dizajn a príjemný povrch - nesmrdia z toho ruky ako pri originálnych kettlebeloch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.04.2014)

Som spokojná, splnilo to moje očakávania. Je to spratné a nezaberá to veľa miesta. Rozhodla som sa aj kvôli výhodnej cene v porovnaní s inými obchodmi.



Recenzia Činkový set inSPORTline 5-50kg

produkt som si objednal s tim ,ze som potreboval posilnit svalstvo.Cvicim uz 2 tyzdne a je to super .Odporucil by som to ludom,ktorym na sebe zalezi a nie su lenivi.Co sa tyka obchodu a komunikacie super .Dostala ma doprava .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2016)

idealne cvicenie,super



Recenzia Neoprénová jednoručka inSPORTline Jogging 2 kg

Tieto činky ma zaujali, pretože som zháňala činky, na ktorých dokážem robiť kliky. V ruke sedia super, nešmýkajú sa, poťah plní svoju funkciu. Určite odporúčam produkt všetkým, ktorí chcú vyskúšať niečo nové, a 1 kilové činky im nepostačujú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2015)

výborné pri cvičení JM



Recenzia Jednoručný nakladací činkový set inSPORTline DBS2181 2x 3-10kg

vyborny produkt ktory mozem len odporucit na domace cvicenie. pri telke, pocas prace, ked ma clovek volnu aspon jednu ruku , moze si zacvicit. skratka super. konstrukcia je v poriadku, zavazi je dost cize pokial chcete cvicit jednu ruku nataz tak budete moct dost kombinovat zataz.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2010)

za cenu 26€ 2 nakladacie jednorucky po 10kg

nic



Recenzia Jednoručný nakladací činkový set inSPORTline DBS2181 2x 3-10kg

takze tieto cinky som kupil na skratenie chvyle po praci vybral som si presne tento typ z dovodu ze je lahko skladovatelny a manipulativny cena je uplne uzastna kedze napr aj v uk tento set stoji 25LIBIER vrelo doporucujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.04.2014)

pre hobby cvicenie uplne vyhovujuce

na nic som neprisiel



Recenzia Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 1,5 kg

- tento produkt váhovo vyhovoval chlapcovi, ktorému som ich kúpila - činky sú vkusné a príjemné na dotyk

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.08.2011)

- činky sú vkusné a príjemné na cvičenie - sú pekné farebné - páčia sa chlapcovi, pre ktorého som ich kúpila



Recenzia Činkový set v kufri inSPORTline BEZ20 9-20kg

Po dohode s predajcom vymenený prvý set za kompletné nové balenie. Zahaproval dopravca, kuriér, alebo sklad kde sa sa to nakladalo. Úložný plastový box bol totiž na jednej strane kompletne prelomený. Druhý dopravca si už dal pri doprave pozor, nový bezchybný priniesol až k výťahu a poškodený set odviezol...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.03.2023)

Výborné spracovanie. Jednoduché a rýchle zloženie hlavnej tyče. Bezpečné a pevné zaistenie pridávaných kotúčov otočnou maticou. Maximálna váha 20 kg je dostatočná na domáce posilovanie.



Recenzia Nakladací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

Najprv som sa bal kvality a prevedenia betonovych ciniek, ale po doruceni som bol velmi milo prekvapeny kvalitou a prevedenim. Vrelo odporucam, hlavne pre ludi v panelakoch, rozhodne menej hlucne pri pokladani na parket, ako ocelove = lepsie medzisusedske vztahy:-).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Velmi prijatelny pomer medzi kvalitou a cenou. Tyce su orig. celokovove.

Zatial som ziadne nezaregistroval, az na detail ze sa srobovacie skrutky obcas uvolnia pocas cvicenia, aj ked su dostatocne silno zatiahnute.



Recenzia Jednoručný nakladací činkový set inSPORTline 3-18 kg šedo-oranžový

Vyborny design a skvele pouzitie a jednoduche pouzivanie skratka vydarena vec. odporucal by som aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

kvalitny a vyborne prevedeny produkt



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell 3kg

produkt som si vybrala na odporučenie brata a švagrinej, ktorý už momentálne cvičí s 16 kg činkou

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2013)

dobrý tvar na cvičenie, rôzne variácie cvikov, pekný dizajn

na začiatok je potrebné si pozrieť cviky, resp. zostavy cvikov na internete



Recenzia Chrómová činka inSPORTline Crossteel 1kg

tento produkt som si vybrala zo zdravotných dôvodov pre mňa je veľmi vhodný výborne sa s ním precvičí celé telo finančme nenáročný určite ho odporučím aj svojim známim už som ho aj doporučila svojej sestre a neveste

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2014)

pekný vzľad kvalitu praktické pre ženy

nemám nič



Recenzia Nakladací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

Celkovo je to dobrý produkt.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

Kvalitné činky je to set takže netreba kupovať osobitne



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell 8kg

Má pekný dizajn a príjemný povrch - nesmrdia z toho ruky ako pri originálnych kettlebeloch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.04.2014)

Som spokojná, splnilo to moje očakávania. Je to spratné a nezaberá to veľa miesta. Rozhodla som sa aj kvôli výhodnej cene v porovnaní s inými obchodmi.



Recenzia Jednoručná činka inSPORTline Profi 50 kg

produkt som si objednal s tim ,ze som potreboval posilnit svalstvo.Cvicim uz 2 tyzdne a je to super .Odporucil by som to ludom,ktorym na sebe zalezi a nie su lenivi.Co sa tyka obchodu a komunikacie super .Dostala ma doprava .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2016)

idealne cvicenie,super



Recenzia Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Stojan na inSPORTline VIN-BELL činky

Má pekný dizajn a príjemný povrch - nesmrdia z toho ruky ako pri originálnych kettlebeloch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.04.2014)

Som spokojná, splnilo to moje očakávania. Je to spratné a nezaberá to veľa miesta. Rozhodla som sa aj kvôli výhodnej cene v porovnaní s inými obchodmi.



Recenzia Jednoručná nakladacia činka inSPORTline 3-9 kg

som spokojný :) s tímto produktom :) Až na všetky krutitka ktoré niesu top ale dá sa zviknuť :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2015)

Stabilita Držák Veľké váhy

Tie krutitka maju hlupo spravené zavitý občas sa to zachytáva a točí sa skvor činka ako naradie



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell 4kg

úžasná pomôcka na cvičenie a zaberie málo miesta :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

super pomôcka na precvičenie tela :) myslím, že každý si vin-bell zamiluje :) a môže začať najnižšou váhou :) mne pomáha pri bolestiach chrbtice

-



Recenzia Jednoručná nakladacia činka inSPORTline 3-9 kg

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

Je pekna

Trochu velke kotuče oproti inym jednoručkam,ale som spokojny



Recenzia Chrómová činka inSPORTline Yellsteel 1 kg

potrebovala som kúpiť menšie činky, hľadala som také, ktoré budú dobré na držanie, tieto činky sa dobre držia, čiže splnili účel. Materiál je pevný a vyzerá byť kvalitný. predpokladám, že činky s vyššou hmotnosťou majú iné farby, čo je praktické a teda nemusíte pozerať na bok činky pri jej zdvíhaní, akú má hmotnosť. odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.03.2021)



Recenzia Činka inSPORTline Vin-Bell 4kg

Vinbell alebo kettlbell je užasný som s ním veľmi spokojná. Z kvalitou výrobku tiež. Myslím, že je to dobrý pomocník na cvik hlavne na dolnú časť tela ale samozrejme aj ostatné. Výrobok odporúčam a ďakujem za darček k nemu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2017)



Recenzia Jednoručný nakladací činkový set inSPORTline DBS2181 2x 3-10kg

Kvalitne spracovanie za velmi dobru cenu. Z povodnych kotucov sa da vyskladat jedna 15 kg jednorucka, alebo sa mozu dokupit vacsie kotuce. Maximalna spokojnost.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.01.2011)

spracovanie, cena, moznost pouzit kovove kotuce



Recenzia Nakladací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

objednali sme si tieto činky na cvičenie doma.Doručenie bolo možné dohodnúť .Bolo to super ,s kurierom som sa telefonicky dohodla ,priviezol,zaplatila som a som spokojná. Tovar je v poriadku,tak ako sme si ho predstavovali. Objednávala som už aj iný produkt. Odporúčam aj ostatným :-) Ďakujem Libuša

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.11.2013)



Zdieľajte článok


Odporúčame činky






Novinky

Činky na predaj? Nakupujte online!

Kde kúpiť najlacnejšie činky? Vyberajte na internete - na e-shopoch kúpite výhodne jednoručky aj činkové sety. Sledujte akcie, hlavne dopravu zadarmo a výpredaje starších modelov.

Aké činky si zaobstarať do domácej posilňovne?

Chcete posilňovať doma? Potom sú činky základnou posilňovaciou pomôckou. Vyberať môžete spomedzi rady variantov - jednoručky, činkové sety, ale aj obojručné činky a väčšie pomôcky. Záleží na vašich možnostiach.

všetky novinky