Kúpiť činky – e-shop

Sprievodca výberom činiek


Činky  >  Najpredávanejšie činky a závažia

Najpredávanejšie činky a závažia

V internetových obchodoch nájdete množstvo produktov spojených so vzpieraním a posilňovaním, ako sú jednoručné, obojručné činky aj celej činkovej zostavy, hriadele, vzpieračské tyče, posilňovacie vaky, kotúče, stojany a rôzne doplnky. 

Rozsiahlosť tejto kategórie svedčí o tom, ako efektívne je cvičenie s činkami, ktoré podľa profesionálov patrí stále medzi najdôležitejšie športové náradie. Tento tréning buduje svalovú hmotu a spevňuje telo. Je obľúbený hlavne u mužov, ale aj ženy cvičia s činkami, a dokonca sa im to veľmi odporúča, napríklad pre efektívne schudnutie. 

Akčné ceny činiek 

V e-shope môžete pri nákupe činiek a závaží využiť rad zaujímavých zliav. Medzi najpredávanejšie patrí jednoručna nakladacia činka so záťažou tri až desať kilogramov z kvalitnej nerezovej ocele. K domácemu použitiu sú obľúbené tiež činky potiahnuté vinylom v sadách po dvoch - pre každú ruku modrá dvojkilový, alebo ružová polkilové. 

Z univerzálnych oceľových závaží idú najviac na odbyt kotúče vážiace päť, dva a pol a pol kilogramu. Všetky sú určené pre posilňovacie činky s priemerom osy tridsať milimetrov.

Zdieľajte článok



Odporúčame činky






Ďalšie novinky

Činky na predaj? Nakupujte online!

Kde kúpiť najlacnejšie činky? Vyberajte na internete - na e-shopoch kúpite výhodne jednoručky aj činkové sety. Sledujte akcie, hlavne dopravu zadarmo a výpredaje starších modelov.

Aké činky si zaobstarať do domácej posilňovne?

Chcete posilňovať doma? Potom sú činky základnou posilňovaciou pomôckou. Vyberať môžete spomedzi rady variantov - jednoručky, činkové sety, ale aj obojručné činky a väčšie pomôcky. Záleží na vašich možnostiach.

všetky novinky