Kúpiť činky – e-shop

Sprievodca výberom činiek


Činky  >  Chcete po Novom roku začať posilňovať? Prajte si na Vianoce činky!

Chcete po Novom roku začať posilňovať? Prajte si na Vianoce činky!

Jedným z novoročných predsavzatí býva cvičenie, posilňovanie, vylepšenie postavy alebo fyzickej kondície. Pomôžu Vám činky.

Na efektívne posilňovanie stačia činky, povedal kedysi Arnold Schwarzenegger a mal určite pravdu. Ak chcete nabrať svalovú hmotu, nemajú jednoručné činky medzi posilňovacími pomôckami konkurenciu.

  • sú malé a skladné
  • nestoja veľa, kúpite ich za pár eur
  • môžete s nimi cvičiť aj doma
  • ľahšie varianty sú vhodné aj na fitness, fitbox a ďalšie športy
  • posilňovať s nimi môže každý - začiatočník aj skúsený kulturista

Prajte si činky pod stromček

A tak sú činky (jednoručné alebo obojručné - napríklad olympijské činky) skvelým tipom na vianočný darček pre mužov aj ženy. Ženám sa veľmi páčia rôzne fitness činky, napr. Neoprénová jednoručná činka inSPORTline Jogging 1 kg.

Neoprénová jednoručná činka inSPORTline Jogging 1 kg

Tá je vhodná pre všetky typy aeróbnych cvičení - aerobik, fitbox, fitness cvičenie.

"Činky mám pre menšie súkromné ​​fitko, sú ideálne svojím ergonomickým tvarom nielen pre ženy, ale s väčšou záťažou aj pre mužov. Môžem len odporučiť, cvičí sa s nimi výborne," podelila sa o svoje skúsenosti s týmito činkami pani Katka.

A akú činku pre silných mužov?

Čo tak nakladaciu činku 5-10 kg?

"Úplne plní svoj ​​účel a verím, že pri bežnom používaní, bude životnosť prakticky neobmedzená, takže sa oplatí pre toho, kto do tohto produktu potrebuje investovať."

Pri výbere činky sa pozerajte na spracovanie a materiál - mala by byť z kvalitnej nerezovej ocele, pozor na plastové súčasti. A pri kúpe dodatočných kotúčov si dajte pozor na priemer hriadeľa, na ktorý sa kotúče budú nasadzovať.

Vyberte správne a pustite sa čo najskôr do cvičenia!

Zdieľajte článok



Odporúčame činky






Ďalšie novinky

Činky na predaj? Nakupujte online!

Kde kúpiť najlacnejšie činky? Vyberajte na internete - na e-shopoch kúpite výhodne jednoručky aj činkové sety. Sledujte akcie, hlavne dopravu zadarmo a výpredaje starších modelov.

Aké činky si zaobstarať do domácej posilňovne?

Chcete posilňovať doma? Potom sú činky základnou posilňovaciou pomôckou. Vyberať môžete spomedzi rady variantov - jednoručky, činkové sety, ale aj obojručné činky a väčšie pomôcky. Záleží na vašich možnostiach.

všetky novinky