Kúpiť činky – e-shop

Sprievodca výberom činiek


Činky  >  Stojan na činky

Stojan na činky

Stojan na činky udržuje poriadok v posilňovni, šetrí miesto a prispieva k bezpečnosti jej prevádzky. Vždy má kvalitnú povrchovú úpravu, vysokú nosnosť a dlhú životnosť.

Pre domáce, ale aj hotelové a verejné posilňovne je najobľúbenejší párový stojan na jednoručné činky značky inSPORTline. Pán Juraj si ho kúpil, pretože chcel mať doma malé fitcentrum na udržanie kondície cez zimu. „So stojanom na činky mám dobré skúsenosti – je prenosný, skladný a pevný," uvádza.

Na trhu sú však aj pomôcky s viacerými funkciami, napríklad stojan pre tréning drepov s činkou a bench press posilňovanie. Činky sa dvíhajú priamo z tohto stojana, a to je lepšie ako zo zeme, kedy býva ohrozený chrbát.

Bezpečné odkladanie a uchovávanie posilňovacieho náčinia zaisťujú tiež stojany na VIN- BELL činky, závažia, kotúče a tyče. Niektoré z nich sú policové a podľa potreby sa dajú rozšíriť o ďalší rad. V e-shope nájdete mnoho typov stojanov na činky za výhodné akčné ceny.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame činky






Ďalšie novinky

Činky na predaj? Nakupujte online!

Kde kúpiť najlacnejšie činky? Vyberajte na internete - na e-shopoch kúpite výhodne jednoručky aj činkové sety. Sledujte akcie, hlavne dopravu zadarmo a výpredaje starších modelov.

Aké činky si zaobstarať do domácej posilňovne?

Chcete posilňovať doma? Potom sú činky základnou posilňovaciou pomôckou. Vyberať môžete spomedzi rady variantov - jednoručky, činkové sety, ale aj obojručné činky a väčšie pomôcky. Záleží na vašich možnostiach.

všetky novinky