" /> Fitness činky - Novinky zo sveta činiek
Kúpiť činky – e-shop

Sprievodca výberom činiek


Činky  >  Fitness činky

Fitness činky

Ak chcete, aby vaše fitness aktivity obohatila užitočná pomôcka – činky, pozrite si v e-shope inSPORTline ich kategóriu „na aerobik". Nájdete tu mnoho vinylových a molitanových typov za priaznivé ceny.

Posilňovanie s činkami je pre ženy rovnako tak potrebné, ako pre mužov. Správnym tréningom spevní postavu a zredukujú tuk. Ženám odborníci odporúčajú menšiu záťaž a väčší počet opakovaní. Činky využijú pri aerobiku, zumbe, pilates alebo priamo v posilňovacích hodinách P-classu a bodystylingu. Začať je dobré s váhami pol až dva kilogramy, podľa precvičovaných partií, a záťaž postupne zvýšiť až na šesť kilogramov.

Najobľúbenejšie činky na aerobic

Zákazníčky internetového obchodu si najviac obľúbili sadu dvoch vinylových činiek po dvoch kilogramoch, ktoré majú kovové jadro a príjemný hladký modrý povrch. Hneď po nich nasledujú ružové polkilové činky.

Aby ženy precvičili celé telo, často volia tiež Všestranný posilňovací set tyčí inSPORTline aerobic s farebným odlíšením jednotlivých hmotností – tri, štyri, päť a šesť kilogramov.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame činky






Ďalšie novinky

Činky na predaj? Nakupujte online!

Kde kúpiť najlacnejšie činky? Vyberajte na internete - na e-shopoch kúpite výhodne jednoručky aj činkové sety. Sledujte akcie, hlavne dopravu zadarmo a výpredaje starších modelov.

Aké činky si zaobstarať do domácej posilňovne?

Chcete posilňovať doma? Potom sú činky základnou posilňovaciou pomôckou. Vyberať môžete spomedzi rady variantov - jednoručky, činkové sety, ale aj obojručné činky a väčšie pomôcky. Záleží na vašich možnostiach.

všetky novinky